Style & Comfort

op zoek naar verwarmde kleding? Je bent op het juiste adres! Wij bieden een uitgebreide collectie aan.

verwarmde vesten, verwarmde handschoenen, verwarmde broeken, vewarmde sokken, zolen en verwarmde bodywarmers. Wij hebben het allemaal! Blijf heerlijk warm en comfortabel, ongeacht het weer.

Het koud hebben is een keuze!

Als motorrijder wil je zoveel mogelijk tijd op de weg doorbrengen, maar ons klimaat kan soms roet in het eten gooien. Gelukkig biedt onze collectie verwarmde kleding voor motorrijders uitkomst. Onze verwarmde motorhandschoenenbeenwarmers en verwarmde vesten uitkomst.  De mogelijkheid om de vesten te tailleren zorgt ervoor dat je altijd de perfecte pasvorm hebt.

De drie voordelen van Style & Comfort

01

Absoluut veilig

Infrarood verwarming is 100% veilig voor ons lichaam en welzijn omdat het menselijk lichaam is ontworpen om infrarood te accepteren en uit te zenden.

02

topsport technologie

Capit is marktleidende leverancier voor Formule 1, MotoGP en Superbike sinds 1996. Die topsport expertise is verwerkt in onze elektrische kledinglijn op accuvoeding.

03

hoge kwaliteit

Waterafstotend, windwerend en tegelijk ademende stof van de hoogste kwaliteit. De perfecte kleding voor elke weersomstandigheid.

De nieuwste technologie
houdt jou warm

Met de elektrisch verwarmde beenwarmers wordt het hele lichaam verwarmd, doordat de warmte-technologie zorgt voor aangename warmte die zich verspreidt via de bloedstroom in de benen. Laat je niet tegenhouden door de seizoenen en geniet volop van de buitenlucht, zelfs op mooie herfst- en winterdagen.
verwarmde beenwarmers grijs motorbroek