Snelle en veilige verzending

 

Wij versturen onze producten met Post NL, dit garandeert u dat het pakket goed en netjes geleverd wordt.
We vragen een bijdrage in de vrachtkosten van €6,95. Voor bestellingen uit het buitenland rekenen we vrachtkosten van €11,95

Normaal gesproken worden alle producten uit voorraad geleverd, het kan voorkomen dat een product niet voorradig is. Blijkt dit zo te zijn dan krijgt u binnen 12 uur bericht van ons en komen we met een oplossing. Bestelling en levering van maandag t/m zaterdag.

 

Orders en retouren

Al onze producten worden gemaakt met hoogwaardige materialen, de warmte elementen zijn allemaal gekeurd.
De warmingselementen worden altijd gecheckt op werking in de jas, voordat ze de fabriek verlaten. Zo kunnen we u garanderen dat in het hele productie proces kwaliteit voorop staat. In het geval dat er iets mankeert aan het product horen wij dit graag van u binnen 7 dagen, zo kunnen wij snel reageren op uw vraag.

Omdat we met kleding te maken hebben is maatvoering ook belangrijk. Bij alle artikelen staat de maatvoering aangegeven, ook vindt u in onze shop een matrix hoe u uw maat het best kunt meten.
Heeft u het product ontvangen en blijkt het toch niet de juiste maat te zijn, dan verzoeken wij u om ons binnen 24 uur te e-mailen met het ordernummer en juiste maatvoering. (info@style-comfort.nl)

Wij zorgen dan voor de afwikkeling die we met u zijn overeengekomen.

Op accu’s en accessoires verstrekken wij 2 jaar fabrieksgarantie, deze gaat in op de dag van aankoop

Stuur uw zending retour naar: 

Style & Comfort
Wentholtstraat 68
7731DZ Ommen
info@style-comfort.nl
Tel: +31651206200